Poultec - logo
Despre Poultec

Despre Poultec

Despre Poultec

POULTEC, cu sediul în Anvers Belgia este membru al Grupului DC ale cărui investiții principale sunt în sectorul zootehnic și agricol, cu un spirit inovator și un ambițios impuls de succes și extindere.

POULTEC a apărut pe diferite piețe din 25 ani de experiență în proiectarea și executarea proiectelor de păsări pe cele patru continente.

Dezvoltăm concepte la cheie, inovatoare , unice în industria păsărilor, în care știința și tehnologia sunt aplicate în soluții personalizate care îndeplinesc cerințele diferitelor clime, respectând bunăstarea, managementul și parametrii de producție pentru fiecare proiect. Proiectăm proiecte de păsări pe o bază solidă, cu cunoștințe științifice și expertiză pe teren pentru a atinge rentabilitatea și realizarea țintă, oferind nu numai echipamente de înaltă calitate, ci soluții complete de succes.

Sediul nostru central este situat în Anvers - Belgia, cu birouri regionale în Beirut - Liban pentru Orientul Mijlociu și Africa, Amman - Iordania și București - România pentru Europa de Est și Rusia.

Conceptul și abordarea noastră

Conceptul și abordarea noastră

Serviciile Noastre

Produsele noastre sunt fabricate toate în Europa în conformitate cu cele mai înalte standarde și norme europene. Gama de soluții livrate acoperă întregul sector al păsărilor:


POULTEC, în parteneriat cu primii producători de talie mondială, poate livra, de asemenea, proiecte complete de producție de păsări de curte, inclusiv:


Zona de piață a POULTEC se extinde în mod constant prin Orientul Mijlociu, Africa și Europa de Est, Asia și SUA.

POULTEC asigură o urmărire continuă post-vânzare cu scopul de a crește încrederea producătorilor de păsări.

Am stabilit centre regionale cu centre de servicii conduse de echipe calificate răspândite în întreaga lume pentru a servi clienții noștri.

Contactează-ne

Recomandați pagina